Hauraton afwatering

HAURATON GmbH & Co. KG - Nederland
Duurstedeweg 6
7418 CK Deventer / NL-Nederland
+31 570 756516
info@hauraton.nl

Persinformatie HAURATON

 • Corrosievrije afvoergoten stonden in het middelpunt

  Alleen diegene die iets persoonlijk uitprobeert, kan het beoordelen en er zich een indruk van opdoen. Juist dat maakte Hauraton dit jaar de bezoekers van de stand op de GaLaBau in Nürnberg mogelijk. Zij werden uitgedaagd zelf een afvoergoot te plaatsen en uit te proberen wat GaLaBau professional Martin Seidemann hen over de lichte en tevens zeer stabiele Recyfix Pro en Dachfix Resist afvoergoten vertelde. Nog een highlight op de beursstand was het nieuwe gietijzeren lengtestaafrooster, dat tot klasse D 400 belastbaar is.

  meer
 • 26.07.2012

  Hauraton presenteert corrosievrije Recyfix Pro op de GaLaBau 2012

  Van 12 tot en met 15 september 2012 staan de voordelen en gebruiksvriendelijkheid van de Recyfix Pro afvoergoten centraal in de presentatie van afwateringsspecialist Hauraton op de GaLaBau beurs in Neurenberg. Speciaal highlight op stand 407 in hal 3: Martin Seidemann, docent Landschapsarcitectuur in het Opleidingscentrum voor Landschapsarcitectuur in Münster Wolbeck, zal op het internationale vakforum ter plaatse demonstreren, hoe gemakkelijk en snel het plaatsen van de afvoergoten te doen is – zonder zwaar te hoeven tillen. Ook de kostenbesparing van de plaatsing van een Recyfix Pro goot wordt verduidelijkt. De expert zal het publiek actief bij zijn presentatie betrekken.

  meer
 • 10.07.2012

  Filter voor afvoergoten in de praktijk getest: Pilotinstallatie toont haar kunnen

  Een woongebied moet van een afwateringssysteem voorzien worden en de projectontwikkeaars hebben zekerheid bij de bouw- en kostenplanning nodig? In zo'n geval wordt de beslissing met enkel een catalogus in de hand moeilijk. Hauraton slaat nieuwe wegen in en toont haar klanten producten aan het werk in de Augsburger proefinstallatie. Tijdens de „Drainfix Clean-Erlebnistag“ woensdag j.l. nodigde de afwateringsspecialist projectplanners, ingenieurs, vertegenwoordigers uit de bouwmaterialenhandel en journalisten uit zich ter plaatse een beeld van de werkingswijze van de innovatieve filtersubstraatgoot Drainfix Clean te vormen.

  meer
 • Artikel-Civiele-Techniek-Ecologische-behandeling-regenwater.pdf (8985 KB)

Presseinformationen HAURATON

Als u vragen heeft, neemt u dan rechtstreeks contact op met mevrouw Petra Pahl.
Telefoon +49 7222 958-154
Fax +49 7222 958-28154
petra.pahl@hauraton.com

Foto's met hoge resolutie stellen wij u graag op aanvraag ter beschikking.

Herdruk gewenst! Gebruikt u bijgevoegde afbeeldingen, stuur ons dan a.u.b. een kopie.

 
 
 
 

HAURATON GmbH & Co. KG - Nederland
Duurstedeweg 6
7418 CK Deventer / NL-Nederland
+31 570 756516
info@hauraton.nl

HAURATON nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief

 
 

Imprint        Privacy Policy