Hauraton afwatering

HAURATON GmbH & Co. KG - Nederland
Duurstedeweg 6
7418 CK Deventer / NL-Nederland
+31 570 756516
info@hauraton.nl

HAURATON History 1980 - 2003

1980 - AFWATERING VOOR SPECIALE DOELEINDEN

Revolutionaire afwatering voor daken

Met de invoering van het merk DACHFIX biedt HAURATON nieuwe mogelijkheden voor de vormgeving van platte daken en terrassen. De ontwikkeling van de productlijn is daarbij zo revolutionair, dat het bouwvoorschrift „Flachdachrichtlinie“ wordt aangepast. Ook ontstaat in de jaren 80 het HAURATON Sport programma. Met deze ook voor internationale wedstrijdterreinen toegestane speciale goten worden sportterreinen betrouwbaar afgewaterd.


HAURATON History in beeld

HAURATON 1980zoom
 

1990 - NIEUWE KANSEN IN EUROPA

RECYFIX gaat Europa door

Reeds begin jaren 90 start HAURATON met het opzetten van een distributienetwerk in de nieuwe deelstaten en met de export naar veel Midden- en Oost-Europese landen. Belangrijke peiler voor deze stap is het nieuwe merk RECYFIX. Deze producten worden gemaakt van 100% gerecycled kunststof, kunnen eenvoudig worden getransporteerd en geplaatst en zijn buitengewoon sterk. Met de producten uit de RECYFIX-lijn is HAURATON in Europa marktleider van PP afwateringsgoten. 


HAURATON 1990zoom
 

2003 - NIEUWE PRODUCTEN VEROVEREN NIEUWE MARKTEN

Infiltratie - het thema van de nieuwe eeuw

Overbelaste rioleringsstelsels alsmede steeds vaker voorkomende overstromingsrampen dwingen de overheden tot vernieuwde strategieën in het hemelwatermanagement. Sinds het begin van het nieuwe millennium investeert HAURATON daarom in toenemende mate in het domein infiltratie. De infiltratiebekkens DRAINFIX BLOC hebben een grote opslagcapaciteit en een gering oppervlakverbruik. De infiltratieoppervlakken blijven bruikbaar, zelfs voor verkeersbelasting door personenauto's en vrachtverkeer.

HAURATON 2003zoom
 
 
 
 

HAURATON GmbH & Co. KG - Nederland
Duurstedeweg 6
7418 CK Deventer / NL-Nederland
+31 570 756516
info@hauraton.nl

HAURATON nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief

 
 

Imprint        Privacy Policy