Hauraton afwatering

HAURATON GmbH & Co. KG - Nederland
Duurstedeweg 6
7418 CK Deventer / NL-Nederland
+31 570 756516
info@hauraton.nl

HAURATON History 2006 - 2009

2006 - 50 jaar HAURATON

Toekomst vormt de wereld

50 jaar HAURATON – we verheugen ons op de volgende 50 jaar. Met een nieuw handelsconcept en een internationaal georiënteerde productenreeks voldoen we aan de voorwaarden van een steeds wereldwijdere markt. Gezonde groei blijft in dit proces voor ons belangrijker dan snelle winst. Daarom blijven wij ook onze vestiging in Duitsland koesteren. Om deze reden wordt er op slechts vijf kilometer van Rastatt in Ötigheim een nieuwe locatie gebouwd.


HAURATON History in beeld

HAURATON 2006zoom
 

2008 - MET EEN NIEUW LOGISTIEK CENTRUM VOORBEREID OP VERDERE GROEI

Export cijfers groeien voortdurend, stijgende omzet ook in Duitsland

Met de investering in een nieuw logistiek centrum en een nieuwe productie basis vergroten wij onze capaciteiten. Met deze investering willen we voldoen aan de voortdurend stijgende aanvragen. Sinds vele jaren was de procentuele omzet groei in de export reeds 2-cijferig, maar ook in Duitsland konden we in 2007 een sterke verhoging noteren. “Als een middelgroot familiebedrijf staan wij regionaal sterk. De locatie Duitsland is erg belangrijk voor ons. Daarom hebben wij niet alleen in de logistiek, maar ook in de locale productie geïnvesteerd” aldus HAURATON Managing Director Marcus Reuter.

HAURATON in Ötigheimzoom
 

2009 - HAURATON aan de start in de formule 1

Grootste opdracht in de geschiedenis van het bedrijf: Afwatering van het nieuwe Yas Marina Circuit in Abu Dhabi

Het is met meer dan 20 km lijngoten de grootste opdracht in de geschiedenis van HAURATON. Het nieuwe afvoergotensysteem, de RECYFIX HICAP type G werd speciaal voor de nieuwbouw van het Yas Marina Circuit in Abu Dhabi ontwikkeld en geproduceerd. Het afwateringssysteem is innovatief, bijna revolutionair. Het is het eerste systeem met een kunststof gootlichaam met spleetprofiel van hoogbelastbaar gietijzer, dat duurzame veiligheid voor de hoogste belastingen biedt. Ook met het oog op logistiek en begeleiding op het werk ter plaatse zet het project een nieuwe standaard: de termijngerichte levering van de producten en de know how voor de plaatsing over een afstand van bijna 5000 km werden ruimschoots behaald en de eerste race kon volgens plan op 1 november 2009 plaatsvinden.

HAURATON in Abu Dhabizoom
 
 
 
 

HAURATON GmbH & Co. KG - Nederland
Duurstedeweg 6
7418 CK Deventer / NL-Nederland
+31 570 756516
info@hauraton.nl

HAURATON nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief

 
 

Imprint        Privacy Policy