Hauraton afwatering

HAURATON GmbH & Co. KG - Nederland
Duurstedeweg 6
7418 CK Deventer / NL-Nederland
+31 570 756516
info@hauraton.nl

HAURATON History 2010 tot nu

2010 - Uitvinding van het FIBRETEC sleufrooster - Designprijs Focus Open gewonnen

Uitvinden is onze passie

Van onze klanten kwam steeds weer het verzoek om een krachtig en corrosievrij totaalsysteem voor de afwatering van oppervlakten. Daarom hebben wij samen met onze deskundigen, met industrie-designers en ingenieursbureaus een nieuw materiaal gevonden en een onderscheidend en uiterst functioneel product geschapen. Het FIBRETEC sleufrooster heeft bij de internationale designwedstrijd Focus Open 2010 een zilveren medaille gewonnen.

HAURATON History in beeld

Designpreis Focus Open für FIBRETEC Stegrostzoom
 

2010 - HAURATON onderzoekt! Regenwaterzuivering op lange termijn getest

Resultaten van de lange termijnstudie over regenwaterzuivering

Sinds meer dan 2 jaar onderzoekt HAURATON de verhoudingen van lijngootfilters in de praktijk. Allereerst werden de gegevens van deze lange termijnstudie betreffende de behandeling van hemelwater in seminars over het hele land voorgelegd. De in de praktijk verzamelde gegevens werden samen met wetenschappers en onafhankelijke vakinstituten verwerkt. Het resultaat was dat het DRAINFIX CLEAN gootsysteem voor regenwaterzuivering optimaal uitgerold kon worden.


DRAINFIX CLEAN Versuchsanlage in Augsburgzoom
 

2011 - Vestiging in Brazilïe geopend

Eerste filiaal in Zuid-Amerika

Nadat HAURATON haar vestigingen in de Europese markt de laatste jaren voortdurend had uitgebreid, werd in 2011 het eerste filiaal in Zuid-Amerika gevestigd.

HAURATON in Brasilienzoom
 

2011 - Recordomzet

Groei in alle productgroepen

In het jaar 2011 werd de tot dan toe hoogste omzet van het jaar 2008 nog overtroffen. Met bijna 84 Mio. € heeft HAURATON zo veel omzet behaald als nooit tevoor in de geschiedenis van het bedrijf. De groei werd op alle vlakken en markten bereikt. Zowel de groei op de Duitse markt als in de export hebben tot dit topresultaat bijgedragen.

Rinnenverladung bei HAURATONzoom
 

2012 - "Alte Schlosserei" in gebruik genomen

Bezokerscentrum met moderne functionaliteit in historische ambience

Op de hoofdvestiging van HAURATON in Rastatt is de „Alte Schlosserei“ als bezoekerscentrum in gebruik genomen. Hier worden bezoekers in een aangename atmosfeer ontvangen, almede trainingen, presentaties en conferenties met gasten of medewerkers gehouden. 

Rinnenverladung bei HAURATONzoom
 
 
 
 

HAURATON GmbH & Co. KG - Nederland
Duurstedeweg 6
7418 CK Deventer / NL-Nederland
+31 570 756516
info@hauraton.nl

HAURATON nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief

 
 

Imprint        Privacy Policy